perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kastepäivän onnittelukortti

Pienelle vauvalle/perheelle kortti kastepäivään. Kaikki kukat ja lehdet on tehty leikkureilla. Lisäksi koristeena on organzanauhaa ja nallenappi, joka oli alunperin vaalean punainen, värjäsin sen acryyliväreillä sopivammaksi. Pohja on leimailtu ja väritetty Distress Inkeillä. Väritys kortissa on retrohenkinen. Leimakuva on Pandurosta hankittu ajat sitten. Osallistun tällä kortilla the Vintage & Beauty haasteeseen/kaikki käy ja Lauran korttihaasteeseen, jossa piti valita käyttöön kuviosakset, kuviolävistäjä tai kuvioleikkuri .

A card for a baby for christening day. I punched all the flowers and leaves. As decoration there is organza ribbon and teddy bear button, which i colored with acrylics colours. Base stamped and coloured with DI. I tried to colour the card as retro as possible. I take part with this card the Vintage & Beauty challenge/anything goes and Laura's card challenge.

3 kommenttia:

  1. Kaunis kortti, käy molemmille sukupuolille hyvin. Mukava, että olet haasteessa mukana ;)

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloinen kortti! Ihana kuva ja kivat värit! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty Haasteeseen! Onnea arvontaan!

    VastaaPoista