tiistai 21. elokuuta 2012

Rakkaus, äiti ja lapsi.

Aarrearkustani löysin tämän kuvan , se on vanha postikortti , jonka kopioin tavalliselle kopiopaperille. Kiinnitin kuvan pahville, käsittelin sen valkoisella  Distress Stain  värillä ja Disstres Crackle paintilla, ressasin reunoja ja väritin reunat DI Gathered Twiks ja Walnut  Stain väreillä. Äidin ja lapsen vaatteet väritin siveltimellä akvarelliväreillä. Korttiin suoraan leimailin ja kiinnitin palan sivua vanhasta kirjasta. Lisäsin sideharsoa ja värjäämääni pitsiä. Sifonkinauhat kuvaan ja risteyskohtaan roikkumaan metallikoriste,  joka sekin sai uuden värityksen alkoholimusteella. Kiinnitin kuvan korttiin.

Koristeeksi ruusuja (paperit värjätty omatekemillä misteillä) ja lehtiä, heteitä ja höyhen. Nallen olen akryyliväreillä värittänyt sopivammaksi.Ylälaitaan vielä onnitellen- kyltti kohotarroilla.

Osallistun kortilla It' s all about  Vintage haasteeseen , aiheena RAKKAUS !

7 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kortti ja kovasti olet nähnyt vaivaa:)

  VastaaPoista
 2. Upeasti toteutettu kortti, tunnelmaa !

  VastaaPoista
 3. Onpas todella kaunis ja hempeä kortti jossa on ihania yksityiskohtia! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty Haasteeseen! onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän kaunis kortti!
  Katselin muitakin töitäsi ja täytyy sanoa, että olen ihan haltioissani =). Hurjan kaunista katseltavaa!! Aloin lukijaksesi.

  VastaaPoista
 5. Aivan upea kortti :)
  Kiitos kun osallistuit haasteeseemme.

  VastaaPoista