sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Talvityttö !

Talvisissa tunnelmissa mennään. Kuvan tyttö on Pion design arkilta. Korttipohja on kuivaembossattu, lisätty Aleene's True Snow pastaa ja sideharsoa reunoille.

Banderiin embossattu onnea teksti, mustetettu reunoilta ja kiinnitetty koholle kortista.Tässä kuvassa näkyvissä "luminen hanki".

Koristeina lumihiutaleita, joista isoin hiutale on rakennettu useammasta päällekkäin, kuorrutettu lumiaineella ja kimalleliimalla. Pikkuhiutaleissa keskellä värittömät helmet. Osallistun It's all about the Vintage haasteeseen# 30, tee oma tausta.

3 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti! Olet saavuttanut ihanan lumisen vintage-tunnelman, kuvakin on todella herkkä! Terkuin Nonni/ GDT It's All About The Vintage And Beauty Challenge

    VastaaPoista
  2. Hello Kati, the background on your card is amazing!!! I think the whole card is a beauty. GORGEOUS! Thank you for sharing with us at Its all about the Vintage challenge. Wishes, Suzanne DT

    VastaaPoista
  3. Voi luoja kun on kaunis kortti! Niin ihania yksityiskohtia ja kaunis kuva! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty Haasteeseen. Onnea arvontaan!

    VastaaPoista