maanantai 8. huhtikuuta 2013

Koristeltu muna

Koristelin isokokoisen avattavan pahvimunan aluksi maalaamalla akryylivärillä ja käyttämällä krakleerausainetta ja leimailua. Paperikukat ja perhosen leikkelin ja stanssasin vanhasta piirustuspaperista, jota 1960- luvulla oli käytössä.Aidosti vanhaa siis! Paperi on luonnossa virttyneen haalean keltaista kuvassa väri vääristyy voimakkaammaksi. Kukkien terälehtiin ja pikkuperhosiin lisäilin hieman leimausta ja ison perhosen siipiin mustetta.

Kiinnitin helminauhaa ja pitsiä on munan ympäri. Kukkien ja pikkuperhosten lomaan lisäsin vielä tylliä ja höyheniä. Kukkien keskustoissa on pearl makerilla tehdyt helmet. Munan pohjapuolella on leimailtu perhonen, joten munaa voi myös halutessa käyttää toisin päin.

Munan lahjoitin pääsiäistervehdyksenä ystävättärelleni, heillä pieni pojanpoika vietti kastejuhlaansa pääsiäisenä. Muna on hedelmällisyyden vertauskuva ja kuuluu pääsiäiseen, joten toivottavasti sopi hyvin juhlan koristeeksi. Osallistun tällä It's all about the Vintage haasteeseeen #40/ pääsiäinen.

3 kommenttia:

 1. Tosi hieno ja mahtavan kolmiulotteinen! Kiva, kun osallituit haasteesemmm!

  VastaaPoista
 2. Miten kaunis pääsiäismuna!! Kauniit värit ja ihanat koristeet! Kiitos kun osallistuit IAATVAB haasteeseen! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 3. Aivan täydellinen muna!! Ihanat koristeet!

  Kiva, kun osallistuit Vintage and Beautyn Pääsiäishaasteeseemme!

  VastaaPoista