lauantai 29. kesäkuuta 2013

Checkmate

Vierailin alkuvuodesta Tampereella ja askarteluliike Paperilohikäärmeessä, sieltä  löysin Chocolate Baroque kumileimasimia, joista tässä kortissa käytin The Art of Chess settiä. Kortti on tehty isolle tagipohjalle. Itsetehtyjä mistejä suihkuteltu pohjalle, leimasinvärejä lisätty  Artistcellar stencilien läpi( joka myöskin Lohikäärmeestää hankittu).


Kortin takakanteen jatkuvat kuviot. Kortin sisäpuolelle on kiinnitetty lila paperi, joka siistii  sisuksen,  myös sisäkanteen on leimailtu shakkinappulakuvio.

Isot shakkinappulat on leimattu erilliselle paperille, väritetty, leikattu irti ja kohotettu  kohotarrapaloilla  ylös. Lisätty turkoosi nauhanpätkä tagiin. Inka Goldia lisätty shakkinappuloihin ja kortin reunoille.

Takakannen shakkinappuloihin lisäsin väriä leimsiväreistä siveltimellä. Osallistun kortilla Paperilohikäärmeen blogihaasteeseen, ja toivotan sydämellisesti onnea ja menestystä puolivuotiaalle yritykselle. Haaste on bingoruudukko, ja valitsemani rivi on : turkoosi, sabluuna, leimattu tausta.

2 kommenttia:

  1. WoW! Nyt on raikasta pinkkiä kehissä! Hienosti erilaista pintaa, mutta kuitenkin yhtenäinen kokonaisuus.

    VastaaPoista
  2. Tausta on todella upea. Alimmassa kuvassa olevat shakkinappulat on myös upeasti väritetty.

    VastaaPoista